​Deadman is nu terug met Deadman: Reborn in Old School RuneScape

runescape Sep-06-2021

Het aller spannendste PVP toernooi ter wereld in een MMO is terug met Deadman: Reborn in Old School RuneScape.


Deadman Mode is meer dan een jaar afwezig geweest, maar eindelijk is de populaire PVP mode terug in Old School RuneScape. In de tijd dat we geen Deadman hebben gehad is Jagex druk bezig geweest met het timmeren aan de weg om de ervaring nog beter en eigenlijk belangrijker, eerlijker te maken. Child operation heden waren er in Deadman Mode altijd wel een aantal spelers bite the dust zich operation sluwe wijze toddler de finalisten wisten te rekenen. Ze braken niet zo zeer de regels, maar zochten de limieten van het spel operation en gebruikte hun doorgewinterde kennis van het zogenaamde 'tick-systeem' om te winnen.


Deadman: Reborn


De regels zien er dit keer iets anders uit voor Deadman spelers. Zo heeft iedere speler dit keer drie levens. Als een speler twee keer dood gaat, verliest hij of zij nog geen battle XP of Skill XP, pas bij de derde nederlaag verliezen spelers alle battle XP en 10% van hun ability XP. Vooruitgang in Quests wordt niet gereset.


Een ander nieuwigheidje is de introductie van Combat Level Bracket Worlds. Entryway middel van deze toepassing kunnen spelers met een hoog level niet zomaar spelers met een laag level verslaan. Dit is een hele handige highlight om het gehele toernooi een stuk eerlijker te maken voor spelers met minder tijd, of spelers pass on pas later in de rit besluiten om aan te haken. Voorheen werd je bijna genoodzaakt om vanaf dag één je level operation te offeren als je kans wilde maken operation pass on hoofdprijs.


Ook de Deadman Sigils zijn nieuw. Dit zijn buffs pass on komen in drie verschillende niveaus. Ze be?nvloeden Combat, Skills en Utility. Spelers kunnen extra Sigils verkrijgen als beast drops en deze kunnen vervolgens ook verhandeld worden through de Grand Exchange. Riskeer je de buff voor wat extra poen entryway sew operation de Grand Exchange te verkopen, of wacht je toddler je 'm zelf kunt gebruiken als je 'm hard nodig hebt? Strategie en belangrijk. Zo weet ook Rob Hendry, de Executive Producer van Old School RuneScape te weten:


"Deadman is terug en het gevaar is overal! We kijken er naar uit om onze nieuwe visie operation het geliefde toernooi zich te zien ontvouwen tijdens de komende vier weken. Het toernooi is niet voor bangeriken – het is hectisch, frustrerend en opwindend in gelijke mate. Het verstand en de dapperheid van de spelers worden operation de proef gesteld. De winnaar mag zich met recht de beste van de besten noemen! Ben jij meedogenloos genoeg?"


Hier doen we het tenslotte voor


De finale van Deadman: Reborn staat gepland voor 17 september. Operation deze dag strijden de 2000 operation dat second beste spelers tegen elkaar in 1-operation 1 gevechten. Maar wat valt er eigenlijk te winnen als je bite the dust hoofdprijs de wacht in sleept? Dit staat er operation je te wachten:


Hoofdprijs: $20.000


Tweede plaats: $10.000


Derde en vierde plaats: $1.000


Troostprijsjes voor de vijfde child en met zestiende plaats: één jaar free Membership


Heb je een actief lidmaatschap? Start dan nu met Deadman Reborn in de Level 3 – 35 Bracket!


See you in Lumbridge!


Click RS Gold for more information.

About Me

Selfless

My name is Selfless. I am runing a company which focus on online game products and services.

READ THIS